Skip to Main Content

APEX în Română

Sfaturi și sesiuni gratuite în fiecare lună! Abonați-vă pentru notificări și multe altele din Office Hours. FAQ

Header container

August 08, 2023

14:00 UTC   Ora de început conform fusului orar

Abonați-vă pentru a fi notificat cu privire la modificările aduse sesiunilor și oferiți-ne feedback!

Having trouble watching the video on this page? Open the video in your browser.

Description

Metode de autentificare și autorizare în APEX
Oracle APEX este proiectat pentru a construi aplicații web care sunt extrem de sigure. Într-o lume a standardelor web în continuă schimbare și a atacatorilor din ce în ce mai plini de resurse care găsesc noi modalități de a pirata site-uri, concentrarea noastră pe securitate înseamnă că aplicațiile dvs. rămân protejate.
Autentificarea este procesul de identificare a cine accesează aplicația, în timp ce Autorizarea definește dacă utilizatorul are permisiunea de a utiliza o aplicație sau părți ale acesteia. Oracle APEX vine cu un set cuprinzător de scheme de autentificare încorporate care simplifică integrarea cu furnizorii de autentificare bazați pe cloud, depozitul LDAP al companiei dvs. sau utilizarea depozitului local de spațiu de lucru Oracle APEX.
Definiți accesul la aplicația, paginile și componentele paginii dvs. cu scheme de autorizare. Utilizați controlul de acces la aplicații încorporat pentru a gestiona utilizatorii și rolurile.

V-am făcut curioși? Vă așteptăm la sesiunea live pentru a explora aceste caracteristici ale platformei APEX.

Speakeri:
Roxana Chiriacescu - Oracle Romania Cloud Presales
Roxana oferă în prezent consultanță tehnică echipei de vânzari cloud (IaaS/PaaS) care acoperă piața din România. Anterior a lucrat timp de 10 ani în Oracle Advanced Customer Services, ajutând clienții in proiectele lor cu Oracle APEX. Roxana promovează APEX din 2009 printre colegi, studenți și profesori, clienți și parteneri Oracle.

Andor Imre - Oracle Partner Success Manager
Andor se concentrează în prezent pe pregătirea technică a partenerilor Oracle în lumea cloud-ului, însă entuziasmul lui pentru APEX a rămas neschimbat din rolurile anterioare cu focus mărit pe APEX din cadrul organizațiilor Presales și Alliances & Channels. Andor promovează adopția APEX printre clienți, parteneri, colegi și pasionați de tech.

Experții tăi

 • #SELECTION#
  Andreea Munteanu

  Andreea Munteanu   

  Andreea Munteanu is a Principal Member of Technical Staff for Oracle APEX since 2022. Previously, she worked as an APEX Developer, building scalable applications in different areas: Health, Education, Finance, Automotive and Public Sector using the low-code platform - Oracle APEX. Andreea enjoys promoting APEX both locally and abroad.
  #MISC#
  #ACTIONS#
 • #SELECTION#
  Stefan Dobre (APEX)

  Stefan Dobre (APEX)   

  Stefan is a software developer on the Oracle APEX team. His main areas of focus are developer experience, plug-in infrastructure, JavaScript and MLE integration. Stefan is passionate about sharing his knowledge at conferences and local meetups.
  #MISC#
  #ACTIONS#
 • #SELECTION#
  Fanel Secara

  Fanel Secara   

  Fanel Secara has been a member of the technical staff for Oracle APEX since 2022. Previously, he worked as an APEX developer at FOEX, building scalable applications in Finance, Healthcare and Public Sector using the low-code platform - Oracle APEX. Fanel enjoys promoting APEX at local meetings.
  #MISC#
  #ACTIONS#