Skip to Main Content

APEX în Română

Sfaturi și sesiuni gratuite în fiecare lună! Abonați-vă pentru notificări și multe altele din Office Hours. FAQ

Header container

Iunie 12, 2023

14:00 UTC   Ora de început conform fusului orar

Abonați-vă pentru a fi notificat cu privire la modificările aduse sesiunilor și oferiți-ne feedback!

Having trouble watching the video on this page? Open the video in your browser.

Description

Forms, Tipuri de rapoarte și metode de căutare într-un raport
Pentru a veni în sprijinul nevoilor de business complexe, APEX oferă opțiuni multiple de manipulare și vizualizare a datelor. Pornind de la cea mai simplă și anume, inserarea datelor cu ajutorul unui formular (Forms), afișarea lor in diferite tipuri de rapoarte până la căutarea cu ajutorul fațetelor (Faceted Search) și a filtrelor inteligente (Smart Filters).
În general, Smart Filters și Faceted Search sunt instrumente puternice pentru îmbunătățirea experienței cu aplicațiile Oracle APEX, permițând utilizatorilor să găsească rapid și ușor informațiile de care au nevoie.
În APEX, Smart Filters pot fi adăugate la rapoartele interactive, la grilele interactive și la rapoartele clasice și pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor aplicației. Filtrele pot fi configurate pentru a folosi o varietate de tipuri de intrări, cum ar fi selecția de date și cursoarele de interval, fiind salvate pentru utilizare ulterioară.
Faceted Search permite utilizatorilor să rafineze rapid și ușor rezultatele căutării prin selectarea mai multor fațete deodată, fiind o opțiune mai bine orientată și mai personalizată. De asemenea, putem descoperi modele sau secțiuni în date care nu pot fi evidențiate în urma unei simple căutări prin cuvinte cheie.
V-am făcut curioși? Vă așteptăm la sesiunea live pentru a explora aceste caracteristici ale platformei APEX.

Co-speaker: Georgiana Oancea – Oracle Cloud Technology Consultant
Georgiana face parte din echipa de ingineri care oferă consultanță tehnică echipelor de vânzări Oracle Cloud (IaaS/PaaS) din regiunea Benelux.
În ultimii șapte ani la Oracle, Georgiana a acumulat o vastă experiență ca inginer în Presales și consultant tehnic, acoperind Oracle Technologies.
Pasiunea Georgianei pentru dezvoltarea aplicațiilor APEX datează din 2015, când a fost identificată nevoia dezvoltării de aplicații interne pentru monitorizarea și raportarea mai eficientă a proiectelor comune ale echipelor de vânzări și consultanților tehnici. După ce a dezvoltat mai multe aplicații APEX pentru echipele interne, Georgiana a lucrat o perioadă ca specialist APEX ajutând clienții în proiectele lor cu Oracle APEX.

Experții tăi

 • #SELECTION#
  Andreea Munteanu

  Andreea Munteanu   

  Andreea Munteanu is a Principal Member of Technical Staff for Oracle APEX since 2022. Previously, she worked as an APEX Developer, building scalable applications in different areas: Health, Education, Finance, Automotive and Public Sector using the low-code platform - Oracle APEX. Andreea enjoys promoting APEX both locally and abroad.
  #MISC#
  #ACTIONS#
 • #SELECTION#
  Stefan Dobre (APEX)

  Stefan Dobre (APEX)   

  Stefan is a software developer on the Oracle APEX team. His main areas of focus are developer experience, plug-in infrastructure, JavaScript and MLE integration. Stefan is passionate about sharing his knowledge at conferences and local meetups.
  #MISC#
  #ACTIONS#
 • #SELECTION#
  Fanel Secara

  Fanel Secara   

  Fanel Secara has been a member of the technical staff for Oracle APEX since 2022. Previously, he worked as an APEX developer at FOEX, building scalable applications in Finance, Healthcare and Public Sector using the low-code platform - Oracle APEX. Fanel enjoys promoting APEX at local meetings.
  #MISC#
  #ACTIONS#